Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πρόκληση το νταμπλ για τον Ιβάν...

Πρόκληση το νταμπλ για τον Ιβάν...
Αρέσκονται οι προκλήσεις στον Ιβάν και ο πιο πετυχημένος τεχνικός στην ιστορία του θρύλου δείχνει έτοιμος μετά τις ριζικές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ να ξαναφτιάξει την ομάδα και να την οδηγήσει εκ νέου σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.Η μεγάλη όμως πρόκληση του Ιβάν δεν είναι άλλη από το νταμπλ αφού είναι ένα από τα δύο επιτεύγματα που δεν μπόρεσε να υλοποιήσει ο Σέρβος τεχνικός πλην του back 2 back.

Η έλευση του Μάριο Σέρτζιο άνοιξε τον χορό των μεταγραφών ενώ αναμένεται ο αριθμός να φτάσει τουλάχιστον τις 7 εάν βέβαια αποχωρήσει ο Ατόρνο ή άλλως ποδοσφαιριστής πλην των Ζόρζε, Μποαβεντούρα, Κακά, Μαρσίνιο, Πουρσαϊτίδη που ήδη αποτελούν παρελθόν αλλά και της κενής που υπάρχει ήδη στο ρόστερ με την αποχώρηση του Γιάχιτς τον περασμένο Ιανουάριο.
Πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο υπεύθυνος του προγραμματισμού Άντης Πολυδώρου καλούνται να συμπληρώσουν τουλάχιστον στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το ρόστερ με την προσθήκη δύο κεντρικών αμυντικών, αριστερού ακραίου, επιτελικού μέσου, ακραίου μεσοεπιθετικού και ενός επιθετικού.
Επίτευγμα δύσκολο ωστόσο σύμφωνα με τους παίκτες που έχουν προταθεί δεν είναι απαγορευτικό φτάνει ο Σέρβος τεχνικός να δώσει την έγκριση του για την απόκτηση κάποιων εξ αυτών ώστε να μπορέσουν να έρθουν έγκαιρα στον Αρχάγγελο.
Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε το δεύτερο SMS δεν θα αργήσει να έρθει αφού ήδη ο Άντης Πολυδώρου βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με παίκτες που ο Ιβάν έδωσε την συγκατάθεση του.
Τώρα αν θα αφορά παίκτη της αμυντικής γραμμής ή της μεσοεπιθετικής δεν το γνωρίζουμε ωστόσο ο προγραμματισμός τρέχει με χίλια και όπως δήλωσε ο πρόεδρος στην χθεσινή συνέλευση τη νέα περίοδο το ΑΠΟΕΛ θα είναι ακόμα πιο δυνατό και ανταγωνιστικό ώστε η ομάδα να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified