Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ο φόβος φέρνει.. κόλαση!



mtn-logo
Απ ότι φαίνεται το  προχθεσινό μας άρθρο το οποίο αναφερόταν σε ενδεχόμενη αλλαγή πλεύσης του επίσημου ΑΠΟΕΛ με το χορηγό της φανέλας μας, ταρακούνησε τους εμπλεκομένους σε τέτοιο βαθμό, που τώρα δείχνουν έτοιμοι να μετακινηθούν από τις αρχικές τους θέσεις. Συγκεκριμένα είχαμε γράψει ότι η πρόταση που υποβλήθηκε προς τον ΑΠΟΕΛ από τη Cyta και αφορούσε το ποσό του 1.6εκ ήταν κατά πολύ καλύτερη από αυτή της MTN και δύσκολα θα μπορούσε να ανεβεί στο συγκεκριμένο ποσό η υφιστάμενη χορηγός της ομάδας μας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τους κύκλους της τηλεπικοινωνίας, η ΜΤΝ κάνει δεύτερες σκέψεις αφού βλέπει τον ΑΠΟΕΛ τον καλύτερο πρεσβευτή της διαφημιστικής της καμπάνιας, ενώ η πιθανή "ήττα" στο εν λόγω θέμα δεν έρχεται από τον οποιοδήποτε αλλά από το μεγαλύτερο ανταγωνιστή.
mtn-president
Τώρα κατά πόσο η συμφωνία η οποία θα επιτευχθεί θα είναι με την MTN ή με την CYTA, μόνο ο χρόνος θα το δείξει... Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοιες συνθήκες αποτελούν κομμάτι ενός υγιή ανταγωνισμού από τον οποίο αυτός που θα έχει το περισσότερο ώφελος είναι η ομάδα μας.
Σε συνέχεια των εξελίξεων για το χορηγό της φανέλας μας, δεν μπορεί κάποιος να αποφύγει την σύγκριση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού εύλογα προκύπτει εκ νέου το ερώτημα, εάν ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε την καλύτερη δυνατή συμφωνία που θα μπορούσε με την LTV ή αν υπήρχε περαιτέρω περιθώριο. Εκ πρώτης όψεως, και με βάση τα όσα λέχθηκαν στη Γενική Συνέλευση, φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπήρχε.
Το μοναδικό σίγουρο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ πουλά και αυτοί οι οποίοι διαχειρίζονται το μέλλον της ομάδας μας, ωφείλουν να πράξουν αυτό που συμφέρει περισσότερο τον ΑΠΟΕΛ και κανένα άλλο. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό απαιτεί και πλέον η προοπτική μίας ομάδας δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά βασίζεται πλέον και στις σωστές επιχειρηματικές κινήσεις. Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που είμαστε Νο1, πρέπει να μας συμπεριφέρονται και ως Νο1...
MTNCYTA1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified