Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Κεφάλαιο διαρκείας: Σεβασμός στον κόσμο!


Κεφάλαιο διαρκείας: Σεβασμός στον κόσμο!

Σε περίπου ένα μήνα τα νέα εισιτήρια διαρκείας θα βρίσκονται στην διάθεση των φίλων της ομάδας μας με αρκετούς απ’ αυτούς να τα περιμένει πως και πως αφού ουσιαστικά θα αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση επιστροφή όλων μας στα γήπεδα.
Μετά από μια χρονιά με πολλά έξοδα για όλους τους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες σχεδόν όλοι αν όχι και όλοι περιμένουν τις τιμές που θα ορίσει η εταιρεία στα νέα πακέτα για το αν θα προχωρήσουν σε απόκτηση του.
Εν μέσω οικονομικής κρίσης και των μεγάλων δυσκολιών που υπάρχουν σε όλους οι διοικούντες δείχνουν αποφασισμένοι να μειώσουν τις τιμές των διαρκείας.

Μια καθ’ όλα σωστή απόφαση αφού με αυτό τον τρόπο δείχνεις τον απόλυτο σεβασμό σου σ’ αυτό τον υπέροχο κόσμο ο οποίος τα τελευταία χρόνια αλλά κυρίως την σεζόν που μόλις διανύσαμε κλήθηκε να πληρώσει πολλά λεφτά για να παρακολουθήσει την ομάδα από κοντά είτε εντός είτε εκτός Κύπρου.
Τώρα ποια θα είναι ακριβώς το ποσοστό μείωσης των τιμών των διαρκείας δεν την γνωρίζουμε ωστόσο η εταιρεία ακόμα και με μια μικρή μείωση των τιμών θα δώσει επιπλέον κίνητρα σε πολλούς πορτοκαλί να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.
Αυτό αναμένεται να λειτουργήσει θετικά στην προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο αφού οι 7000 διαρκείας που είχαμε φέτος εύκολα μπορούν να ξεπεράσουν τις 10-12.000 κάτι που θα ήταν σαφώς πιο ευνοϊκό για την εταιρεία και την ομάδα γενικότερα.
Φυσικά η μείωση της τιμής των διαρκείας δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να ταυτιστεί με μείωση στα προνόμια που θα έχουν διαρκείας αφού αυτά είναι ένα επιπρόσθετο κίνητρο ώστε να αποκτήσουν την κάρτα.
Οι πορτοκαλί είναι τρελοί με τον θρύλο, θέλουν σε κάθε παιχνίδι να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας και να την στηρίζουν.
Φέτος μετά από μια χρονιά εξαιρετικά πετυχημένη απ’ όλες τις απόψεις αγωνιστική και οικονομική η μείωση των διαρκείας μέσα σε λογικά πλαίσια θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να τρέξουν να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας ώστε να βοηθήσουν το ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει ξανά στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
Ο κόσμος χρειάζεται τον σεβασμό όλων και με την κίνηση αυτή της μείωσης στις τιμές των διαρκείας η διοίκηση του δείχνει ξεκάθαρα το πόσο πολύ τον υπολογίζει και κυρίως τον σέβεσαι.
Εξάλλου στα προηγούμενα χρόνια όταν η ομάδα χρειαζόταν οικονομική ενίσχυση ο μεγάλος κόσμος του θρύλου ήταν πάντα δίπλα της και έδινε από το υστέρημα του ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified