Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η επιστροφή φέρνει εξελίξεις...


Η επιστροφή φέρνει εξελίξεις...

Η επιστροφή του κόουτς από το εξωτερικό βάζει πλέον τον προγραμματισμό του θρύλου στην τελική ευθεία. Η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει σε 20 περίπου μέρες και το ρόστερ φαίνεται ελλιπείς και ο κόουτς αναμένεται πως μέχρι τις 12 Ιουνίου όταν και θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία θα υπάρχουν στις τάξεις της ομάδας αρκετά νέα πρόσωπα.
Παίκτες έχουν προταθεί δεκάδες, κάποιοι είναι εξαιρετικές περιπτώσεις αλλά με ιδιαίτερα ψηλό κασέ, άλλοι είναι πολύ δυνατές περιπτώσεις και στα λογικά οικονομικά πλαίσια και κάποιοι άλλοι οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα ή την ικανότητα με βάση όπως έκρινε ο προπονητής μας να αγωνιστούν στον θρύλο.
Η επιτροπή προγραμματισμού επικεντρώθηκε ωστόσο στις εξαιρετικές περιπτώσεις με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει επιλέξει από την λίστα αυτή αρκετά ονόματα και αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ώστε  να διαφανεί αν υπάρχει έδαφος για συνεργασία.
Λόγω εποχής αρκετοί ζητούν τον ουρανό με τ’ άστρα ωστόσο η δυναμική που έχει αποκτήσει η ομάδα με τις συμμετοχές της στο Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως στα προημιτελικά της διοργάνωσης φαίνεται πως λειτουργεί θετικά αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες πλέον βλέπουν το ΑΠΟΕΛ σαν μια εξαιρετική περίπτωση να παίξουν ποδόσφαιρο.
Παίκτες από την Λατινική Αμερική έχουν προταθεί δεκάδες ενώ μεγάλο σουξέ υπάρχει και από την Πορτογαλική αγορά αφού αρκετοί παίκτες προτάθηκαν από την Ιβηρική χώρα.
Παράλληλα έχουν προταθεί και πολλοί παίκτες που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα και αρκετοί απ’ αυτούς έχουν πραγματικά γυαλίσει τον μάτι του κόουτς.
Οι εξελίξεις όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα αναμένονται ίσως και αυτή την βδομάδα αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αξιολόγησε θετικά αρκετές περιπτώσεις παικτών κυρίως στην αμυντική γραμμή και ο στενός πλέον συνεργάτης του Άντης Πολυδώρου θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified