Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Βαριά... κληρονομιά

Ιδιαίτερα... τολμηρή μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλογή της φανέλας του Πορτογάλου χαφ του ΑΠΟΕΛ, Τιάγκο Γκόμες.
Το "οκτάρι" των πρωταθλητών επέλεξε τον αριθμό 8, ο οποίος... ορφάνεψε πέρσι λόγω της μεταγραφής του Άιλτον Αλμέιδα στην Τέρεκ με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Με αυτό τον αριθμό ο Βραζιλιάνος φορ... οργίασε κυρίως στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, όντας μαζί με τον Μαντούκα οι βασικότεροι συντελεστές της τρελής πορείας των "γαλαζοκιτρίνων" μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Την σεζόν 2011-12 όταν και άφησε το 27 για να πάρει το νούμερο 8, ο Άιλτον σκόραρε 7 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ (4 στα προκριματικά και 3 στους ομίλους) ενώ ήταν εύστοχος και στην εκτέλεση πέναλτι στο παιχνίδι με την Λυόν, που κρίθηκε στην "Ρώσικη ρουλέτα".
Μετά τον Αλμέιδα, ο επόμενος που θα φορέσει την φανέλα με το 8, θα είναι ο ΤιάγκοΗ κληρονομιά είναι βαριά και μένει να φανεί αν ο Πορτογάλος χαφ αποδειχθεί αντάξιος του προκάτοχού του, αρχής γενομένης από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified