Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

"Ναι" από Μπενασούρ, συμφωνία με Μπέκμαν

Μπορεί η αποχώρηση του Έλιο Πίντο να σκόρπισε -δικαιολογημένα- κάποια ανασφάλεια στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο η παραμονή του Νούνο Μοράις κρίνεται πέρα για πέρα θετική. Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια της ομάδας απάντησε θετικά στην πρόταση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και ως εκ τούτου θα μείνει κάτοικος «Αρχαγγέλου».

Πλέον η διοίκηση της εταιρείας αναμένει τις απαντήσεις των Μπενασούρ και Κλουκόφσκι. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο «Μπένα» πήρε την απόφαση του και θα την μεταφέρει -εκτός απροόπτου- αύριο στη συνάντηση που θα έχει με τον Πρόεδρο Φοίβο Ερωτοκρίτου. Ο Τυνήσιος μέσος θα κάνει αποδεκτή τη μείωση και θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Όσον αφορά στον Κλουκόφσκι, οι ενδείξεις είναι θετικές και αναμένεται από μέρα σε μέρα να δώσει και αυτός την οριστική του απάντηση.

Τα βρήκαν με Μπέκμαν…
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ΑΠΟΕΛ και Μπέκμαν συζήτησαν για τους όρους του διαζυγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπήρξαν σημεία επαφής, η πλευρά του ποδοσφαιριστή έβαλε νερό στο κρασί της και μάλλον αύριο θα κλείσει και αυτό το κεφάλαιο. Ο Δανός μεσοεπιθετικός θα πάρει κάποια αποζημίωση και θα αποχαιρετήσει τους πρωταθλητές.

Μελετά τους επιθετικούς ο Σέρτζιο…
Το θέμα με τον επιθετικό αναμένεται να τραβήξει ακόμα λίγες ημέρες. Εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών προτείνουν καθημερινά τους πελάτες τους και ο Πάουλο Σέρτζιο περνά τους υποψήφιους από εξονυχιστικό έλεγχο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να πάρει την καλύτερη δυνατή επιλογή προκειμένου η γραμμή κρούσης του ΑΠΟΕΛ να γίνει πανίσχυρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified