Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Αιχμές Τάκη

Για όλους και για όλα μίλησε στο ράδιο Πρώτο ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου.
Για Μοράις: «Η περίπτωση με τον Μοράις δεν ήταν μια συνηθισμένη περίπτωση. Πρόσφερε πάρα πολλά και το κυριότερο είναι σε θέση να προσφέρει ακόμα πολλά και στη συνέχεια. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσει στην ομάδα μας. Ήταν δύσκολο να μην βρεθεί η λύση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».
Για τους Κλουκόφσκι και Μπενασούρ: «Είναι γνωστό ότι και οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο. Πιστεύω θα συμφωνήσουμε γιατί οι ενδείξεις είναι θετικές».
Για το θέμα επιθετικού: «Αυτό που υπάρχει στον ορίζοντα είναι η εξεύρεση ενός επιθετικού. Ο προπονητής εργάζεται στο συγκεκριμένο θέμα. Γνωρίζει πολύ καλά διάφορες αγορές. Ελπίζουμε ότι εντός των επόμενων ημερών θα βρεθεί η λύση».
Για το γεγονός ότι κάποιοι εντός του ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να μειώσουν την προσπάθεια που γίνεται: «Θα πρέπει να τονίσω με βάση τις αναπροσαρμογές, τις ανανεώσεις αλλά και τις μετεγγραφές πως είμαστε μέσα στις προβλέψεις μας με βάση τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου. Υπάρχουν κάποιοι εντός του ΑΠΟΕΛ που θέλουν να μειώσουν τις προσπάθειες του Προέδρου και αυτό δεν είναι σωστό. Για κάποιους δικούς τους λόγους γίνεται μια παραπληροφόρηση. Έγιναν μεγάλες μειώσεις, με τους ποδοσφαιριστές να είναι ευχαριστημένοι. Είναι μια παράμετρος που δεν παραγνωρίζουμε. Μειώσαμε τον προϋπολογισμό και ταυτόχρονα ενδυναμώσαμε την ομάδα. Δεν χρειάζεται να μας πει κανένας μπράβο αλλά δεν δεχόμαστε να απαξιώνετε αυτή η προσπάθεια. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που έγινε. Το κλίμα διατηρείται πολύ καλό. Εμείς πιστεύουμε ότι ενδυναμώθηκε η ομάδα και αυτό θα φανεί στη συνέχεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified