Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Και τώρα... τακτακαλάς υπό την σκιά των εξελίξεων

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ξεχάσαμε ότι έχουμε και παιγνίδι σήμερα, ενώ η χθεσινή άνετη νίκη της ανόρθωσης επί της ομόνοιας έκανε το έργο μας ακόμη πιο ψυχοφθόρο αφού η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 9 βαθμούς.
Όπως έγινε γνωστό από χθες το απόγευμα ο Φοίβος Ερωτοκρίτου ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ότι θα υποβάλλει την παραίτηση του από πρόεδρος της εταιρείας. Μία κίνηση η οποία έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ανάμεσα στους οπαδούς μας, ωστόσο αυτοί οι οποίοι ξαφνιάστηκαν περισσότερο ήταν οι μνηστήρες του «θρόνου» οι οποίοι προετοίμαζαν μεν το έδαφος αλλά για το καλοκαίρι και όχι νωρίτερα. Όσο για το τηλεφωνικό κέντρο, πήρε φωτιά όλο το βράδυ αφού με το άκουσμα της είδησης κάποιοι ξεκίνησαν να καταστρώνουν σχέδια και στρατηγικές. Εμείς δε θα τοποθετηθούμε προς το παρών, γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να ρίξουμε λάδι στη φωτιά, ωστόσο ας έχουν έννοια οι Δούρειοι Ιπποι και τα παπαγαλάκια τους γιατί πλέον ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Αυτά... προς το παρών!
Αγωνιστικά
4-2-3-1, 4-5-1, 4-4-2, 4-3-3… Με ένα επιθετικό ή με δύο… Με ένα αμυντικό χαφ ή με δύο… Με βαρύ φόρ ή με πιο ευέλικτο… Με κάθετη ανάπτυξη ή με πλαγιοκοπήσεις… Με γρήγορη ανάπτυξη ή με τίκι τάκα πάσες… Με ρεπό ή με διπλές προπονήσεις… Με πρόστιμο ή με στήριξη… Με αυστηρότητα ή με καλοσύνη…
Από τον Ιούλιο και μετά όλα αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα γυροφέρνουν στο μυαλό του Ιβάν και οι απαντήσεις δεν του δόθηκαν ποτέ. Ούτε και θα του δοθούν.
Η απάντηση είναι μια αγαπητέ Ιβάν. Με αυτούς που έφερες ότι και αν προτιμήσεις, ότι και αν επιλέξεις η ουσία θα είναι μια, ίδια, και πάντα κάτω του μετρίου γιατί πολύ απλά αυτοί που έφερες είναι ποιότητας κάτω του μετρίου. Είχες στα χέρια σου την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ το ΑΠΟΕΛ σε έμψυχο υλικό και με το τέλος της περσινής σεζόν τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό που δόθηκε ποτέ σε προπονητή στο ΑΠΟΕΛ για να κάνεις μια πιο δυνατή ομάδα, που θα δημιουργήσει παντοκρατορία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο… Αποτέλεσμα; Το ΑΠΟΕΛ που είχες στα χέρια σου το κατάντησες αποέλ…
Εμείς αγαπητέ Ιβάν δεν γεννηθήκαμε στην Loznica της Γιουγκοσλαβίας, δεν γίναμε ΑΠΟΕΛ γιατί το έφεραν οι συγκυρίες και οι καριέρες. Εμείς γεννηθήκαμε ΑΠΟΕΛ, μεγαλώσαμε ΑΠΟΕΛ, ζούμε και αναπνέουμε ΑΠΟΕΛ και το σίγουρο είναι ότι θα πεθάνουμε ΑΠΟΕΛ. Αν αγαπάς, αφουγκράζεσαι και καταλαβαίνεις τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, όπως λες, κάνε τα αυτονόητο. Ποιο είναι αυτό; Φρόντισε να γίνει ξανά το αποέλ... ΑΠΟΕΛ. Μην μας αναγκάσεις να γίνουμε εχθρικοί απέναντι σου. Κανείς δε θέλει κάτι τέτοιο. Με το πείσμα σου όμως και την ξεροκεφαλιά σου, βάλθηκες να διαγράψεις όλες τις ωραίες αναμνήσεις. Αν μη τι άλλο, άφησε και κάποιες να θυμόμαστε και να διηγούμαστε στους νεότερους...
Υ.Γ 1:   Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες που περνά η ομάδα είναι το λιγότερο ειρωνεία να κάνουμε ανάλυση του επόμενου αντιπάλου.
Υ.Γ 2:   Έτσι όπως τα’ κάνες ψάχνεις για μιαν άκρη, όλα τα ωραία τελειώνουν μ’ ένα δάκρυ, η αγάπη, στο’ ΄λεγα, θέλει υποχωρήσεις... Πάει και τελείωσε, μην ψάχνεις εξηγήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified