Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Τέλος εποχής

Ενός κακού μύρια έπονται. Παρόλο που προχθές ο πρόεδρος δήλωσε ότι φτάσαμε στον πάτο, φαίνεται ότι το πηγάδι είναι πιο βαθύ από ότι νομίζαμε.

Όπως διέρρευσε τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος δεν άντεξε στις πιέσεις και στον πόλεμο που δέχεται εκ των έσω και θα υπέβαλλε την παραίτηση του. Αυτό έγινε σήμερα όπου με εσωτερικό σημείωμα ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ότι υποβάλλει την παραίτηση του από Πρόεδρος της Εταιρείας.

Η είδηση της παραίτησης του Ερωτοκρίτου, αναμένεται να χαροποιήσει μια μερίδα μελών του ΔΣ, τους γνωστούς πλέον δούρειους ίππους οι οποίοι μαζί με τους "βοηθούς" τους, πριόνιζαν εδώ και καιρό την καρέκλα του προέδρου.

Ο Ερωτοκρίτου, συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ και είναι σίγουρα μεγάλο πλήγμα η αποχώρηση του. Κύριο χαρακτηριστικό του ήταν πάντα η τιμιότητα και η ανθρωπιά.

Σίγουρα έκανε λάθη κατά τη διάρκεια της θητείας του και είναι αυτά που εκμεταλλεύτηκαν οι "αντίπαλοι" του.

Ελπίζουμε όλοι αυτοί οι οποίοι ήταν στην αντιπολίτευση τόσο καιρό να είναι έτοιμοι να αναλάβουν το μεγάλο φορτίο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θα είμαστε κοντά στα γεγονότα και θα σας ενημερώσουμε για τη συνέχεια της υπόθεσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified