Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Όσο κόκκαλο μας έχει απομείνει...

Στη σκιά των διοικητικών εξελίξεων η ομάδα αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό σήμερα στις 18:00. Εδώ θα δείξουμε πόση δύναμη νικητή έχουμε και πόσο κόκκαλο μεγάλης ομάδας μας έχει απομείνει. Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεκτούμε η ομάδα αναπόφευκτα θα επηρεαστεί από τα χθεσινά νέα της παραίτησης του προέδρου. Το ίδιο και ο κόσμος αφού για πρώτη φορά φέτος ίσως επηρεαστεί και η προσέλευση του στο γήπεδο.
 
Υπενθυμίζουμε ότι είμαστε εκτός έδρας και έχουμε στη διάθεση μας την Ανατολική και την Νότια κερκίδα. Εισιτήρια θα υπάρχουν στο γήπεδο μετά τις 16:30.
 
Στα αγωνιστικά τώρα, ο Γιοβάνοβιτς άφησε και πάλι εκτός αποστολής τον Καρυπίδη παρόλο που είχε κανονική συμμετοχή με την ομάδα νέων πριν μια βδομάδα. Αυτό δημιουργεί αναπόφευκτα κάποια ερωτηματικά, ωστόσο το θέμα αυτό θα το εξετάσουμε μεταγενέστερα.
 
Για πρώτη φορά εδώ και καιρό θα δυσκολευτεί, (με την καλή έννοια) να καταρτίσει την 18αδα μιας και όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά στον καταρτισμό της ενδεκάδας και ξέροντας τον Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να προβεί σε μαζικές αλλαγές παικτών, σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ομόνοια.
 
Ο Πάρντο αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια και ο Μπόρδα θα είναι ένας εκ των 2 αμυντικών, με τον Ολιβέιρα να διεκδικεί την άλλη θέση. Δεξιά στην άμυνα θα επιστρέψει ο Σέρτζιο και αριστερά παίζεται η θέση μεταξύ Κλουκόφσκι και Νεκτάριου, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Στο κέντρο ίσως δούμε κάποιες αλλαγές με τον Τζιόλη ή τον Μοράις να παίρνει κάποιες ανάσες ενώ λογικά στον πάγκο θα μείνει και ο Χαραλαμπίδης ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.  Αριστερό φτερό θα είναι ο Μαντούκα και μετά όλα παίζονται. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπέκμανν αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να τον δούμε σαν αλλαγή.
 
Όλα αυτά είναι θεωρητικά βέβαια και αφορούν σενάρια που κάνουμε εμείς οι οπαδοί. Ως γνωστό ο προπονητής μας είναι απρόβλεπτος και συχνά πυκνά μας ξαφνιάζει. Χαλαρώστε λοιπόν μέχρι τις 17:00 που θα μάθουμε την εντεκάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified