Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΕΛ-ΠΑΟΚ στις... οθόνες σας

Ως ιδιαίτερα σημαντικό κρίνεται το φιλικό της Τετάρτης (17/07) ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΠΑΟΚ, για αμφότερες τις ομάδες.
Τόσο ο Πρωταθλητής Κύπρου όσο και ο δευτεραθλητής Ελλάδος συνεχίζουν την προετοιμασία τους για να είναι έτοιμοι ενόψει των Ευρωπαϊκών αγώνων και πιο συγκεκριμένα του Γ' Προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μάλιστα και όπως πληροφορείται το ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ, αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι των πρωταθλητών Κύπρου επί Αυστριακού εδάφους το οποίο θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι της LTV και συγκεκριμένα από το LTV1 στις 19:00.
Μετά τα τέσσερα φιλικά που έδωσαν οι "γαλαζοκίτρινοι", πλέον θα δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο της ομάδας του Πάουλο Σέρτζιο να πάρει μία... πρώτη γεύση από την ομάδα που... κτίζει ο Πορτογάλος τεχνικός.
Κόντρα σ' έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει ο καθένας να εξαγάγει πολύτιμα συμπεράσματα από τη δουλειά που γίνεται στο Όμπερτραουν, δύο εβδομάδες πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα του ΑΠΟΕΛ για τον Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified