Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

«Ο ΑΠΟΕΛ έφερε την Κύπρο στη θέση που βρίσκεται»

Ως η ομάδα που έδωσε στην Κύπρο τους περισσότερους βαθμούς και βοήθησε να βρίσκεται τώρα εντός 15αδας της ευρωπαϊκής κατάταξης είναι ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα και με το τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς προ του αγώνα με την Σένιτσα.
Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι:«Καταρχήν στον πρώτο αγώνα κερδίσαμε δίκαια. Αυτό είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Για μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν μεγάλη σημασία. Και είναι μόλις το δεύτερο μας επίσημο παιχνίδι. Δεν έχουμε ακόμα μια πραγματική εικόνα της ομάδας μας. Και για αυτό τον λόγο το βλέπουμε με μεγάλη σοβαρότητα όπως και το πρώτο παιχνίδι. Η Σένιτσα είναι καλή ομάδα και έχει μεγάλο κίνητρο αύριο, όπως έχουμε σήμερα και μεις, αφού στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Ακολούθως μίλησε για την πορεία της Κύπρου: «Για μένα ο στόχος είναι να περάσει το ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση. Όμως πιστεύω πολύ ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που έφερε την Κύπρο σε αυτή την θέση που κατέχει τώρα. Σίγουρα εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε αλλά αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να κάνετε στις υπόλοιπες ομάδες».
Σε ότι αφορά τις πιθανότητες μιας ήττας με 3-0: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην γίνει αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο για αυτό θα πρέπει να έχουμε την ίδια διάθεση όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Εξάλλου η ομάδα μου μέχρι τώρα, είτε παίζαμε εντός είτε εκτός πάντα είχαμε την σωστή αντιμετώπιση του αντιπάλου. Είχα πει και μετά το πρώτο παιχνίδι ότι το 2-0 είναι καλό αλλά δεν εξασφαλίζει την πρόκριση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified