Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μην κάνετε κι άλλον Εύζωνα να δακρύσει!

crying greek
Βλέποντας τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με την σχέση σωματείου και εταιρείας θεωρήσαμε σωστό να τοποθετηθούμε και εμείς, με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λίγοτερο...
Κατ αρχάς εμείς δε θα γίνουμε ποτέ σαν τον Αλέξη Τσίπρα αφού ούτε την ανθρωπότητα μπορούμε από μόνοι μας να σώσουμε, ούτε κούφια λόγια να λέμε του κόσμου. Και εμείς θέλουμε τα σκυλιά στο βορρά να εξαφανιστούν από προσώπου γης και έαν ήταν δική μας η απόφαση δε θα υπήρχαν αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς όμως υπάρχουν, όπως υπάρχουν και οι διαφωνίες στη ζωή οι οποίες κάνουν συχνότερες εμφανίσεις εκεί που υπάρχουν λεφτά.

Βλέποντας τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Χριστόφορο Ποταμίτη να τοποθετείται με τον τρόπο που τοποθετήθηκε μας θύμισε δυστυχώς τις γνωστές ιστορίες που έχουν στον ΠΑΟΚ, με την αιώνια κόντρα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ των οποίων οι σχέσεις βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί εδώ και χρόνια, είτε αφορά την Τούμπα είτε αφορά αγωνιστικά θέματα. Τους παρακολουθούσαμε για χρόνια αφού ο ΠΑΟΚ ήταν η φοιτητική μας αγάπη όταν σπουδάζαμε στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το θέμα κάπου μας κούρασε και σταματήσαμε. Δεν γίνεται κύριοι, η μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης με 20,000 διαρκείας να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ακόμη και σήμερα (δείτε το άρθρο με τίτλο "Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας") ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, τα έχωνε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ για την μπουτίκ, τα οικονομικά, το γηπεδικό και τον Ζαγοράκη. Ξέχασε όμως ότι τη διοίκηση Ζαγοράκη, διόρισε ο ΑΣ με ψήφους 15-0. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί πολύ απλά δεν θέλουμε να καταντήσουμε σαν αυτούς.
Στα δια ταύτα τώρα. Ο Χριστόφορος Ποταμίτης είναι από τους πιο αγνούς ΑΠΟΕΛίστες που υπάρχουν στα διοικητικά της ομάδας μας και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι περί του αντιθέτου. Μας βρίσκει μάλιστα συνοδοιπόρους η πλειονότητα των απόψεων του. Ωστόσο, τόσο ως Χριστόφορος αλλά πολύ περισσότερο ως Αντιπρόεδρος του μεγαλύτερου σωματείου της Κύπρου οφείλει να τοποθετείται με μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα αφού ενώ μπορεί να έχει δίκαιο, ο τρόπος με τον οποίο ενεργεί του αφαιρεί κύρος από τα επιχειρήματα του. Δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται μέσω Facebook ο Ποταμίτης. Facebook... ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης λέει η ερμηνεία. Αυτός είναι ο τρόπος έκφρασης του Αντιπροέδρου; Για μας πάντως σίγουρα όχι. Εάν ο αγαπητός σε όλους μας Ποταμίτης είχε διαφορετική άποψη σε αριθμό θεμάτων θα μπορούσε (αφού έκρινε ότι έπρεπε να δημοσιευτούν) να τα αναφέρει δημοσίως στην προχθεσινή γενική συνέλευση της εταιρείας, κάτι το οποίο δεν έπραξε, ή να περιμένει να τα πει και πάλι δημόσια στην επόμενη συνέλευση του σωματείου σε λίγες βδομάδες. Παράλληλα θα μπορούσε μέσω του Προέδρου του σωματείου (αλήθεια ποια είναι η θέση του Βασιλόπουλου τώρα;) να προβούν σε μία κοινή ανακοίνωση για τα θέματα τα οποία τους ανησυχούν και να την στείλουν σε όλα τα ΜΜΕ να τη δημοσιεύσουν.
Δεν υπάρχει ΑΠΟΕΛίστας που να μη θέλει γήπεδο. Δεν υπάρχει ΑΠΟΕΛίστας που να μην έχει καταλάβει πόσο εις βάρος μας είναι η υφιστάμενη συμφωνία στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Τα θέματα τα οποία έχει θίξει ο Ποταμίτης είναι αρκετά και σοβαρά. Που όμως θα οδηγήσει η δημόσια κόντρα; Πείτε μας κι εμάς να καταλάβουμε... Θέλετε να χωριστούμε σε στρατόπεδα και να αρχίσουμε πυροβολισμούς; Και αυτό μπορεί να γίνει. Εμείς πάντως θα ρίχναμε αδιάκριτα... ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! Όχι για τις απόψεις σας, ΑΛΛΑ για τον τρόπο με τον οποίο συντηρείτε και προβάλετε τις διαφωνίες σας. Ο κόσμος κύριοι δεν καταλαβαίνει από εταιρείες και σωματεία. Ο κόσμος είναι με τον ΑΠΟΕΛ. Εάν και εσέις συμφωνείτε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ΙΔΕΑ, δείξτε το στην πράξη και όχι στα λόγια. Μην κάνετε τον ίδιο σας τον κόσμο να δακρύζει. Άλλωστε τα ίδια πιστεύω έχουμε όλοι...
δακρυσε ο ευζωνας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified