Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Προς Θεού! Μη γράφετε τους δικούς σας!


Προς Θεού! Μη γράφετε τους δικούς σας!
cars-front
Μετά την προχθεσινή κατακραυγή του κόσμου του ΑΠΟΕΛ και σε συνέχεια των δεκάδων email διαμαρτυρίας, που λάβαμε από αναγνώστες μας για τα προστίματα έξω από το ΓΣΠ στο παιγνίδι με την ομόνοια, αποφασίσαμε να δούμε κατ ιδίαν έαν όντως τηρούνταν δύο μέτρα και σταθμά όπως φώναζε ο περισσότερος κόσμος που καταγγέλθηκε, αφού παρατηρήθηκε ότι δεν συνέβηκε το ίδιο στην περίπτωση των οπαδών της ομόνοιας παρά μόνο σε 1-2 περιπτώσεις.

Στο χθεσινό τελικό κυπέλλου λοιπόν και με τη βοήθεια εθελοντών που θέλησαν να μας βοηθήσουν, στείλαμε κόσμο στους δρόμους έξω από το ΓΣΠ, με σκοπό να παρακολουθούν διακριτικά την όλη κατάσταση και στην περίπτωση που παρουσιάζονταν οποιεσδήποτε παρανομίες στον κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να τις φωτογράφιζαν. Η ελπίδα μας ήταν πως θα εφαρμοζόταν σωστά και δεοντολογικά όπως και στην περίπτωση των οπαδών μας τις προάλλες. Οι πρώτες φωτογραφίες πιο κάτω είναι από το χώρο στάθμευσης των οπαδών της Αέλ, ενώ έχουμε αφαιρέσει τους αριθμούς των πινακίδων για ευνόητους λόγους...  
ael3
ael7
ael4
ael2
Τα εν λόγω αυτοκίνητα είναι σταγόνα στον ωκεανό του τι συνέβαινε χθες, ωστόσο όπως θα δείτε σε λίγο έστω και μερικοί την πλήρωσαν. Όχι στο βαθμό που έπρεπε βέβαια (πάντα σε σύγκριση με τα προστίματα των δικών μας οπαδών) αλλά την πλήρωσαν. Πάμε όμως τώρα στους άλλους, τους προνομιούχους. Αυτούς τους οποίους δεν αγγίζουν οι νόμοι και η τάξη. Οι φωτογραφίες που θα δείτε πιο κάτω τραβήκτηκαν από την ομάδα που βρισκόταν στο χώρο όπου σταθμεύουν οι γνωστοί untouchables... οι "δικοί" τους...
xoxoi2
xoxoi4
xoxoi3
Απ ότι βλέπετε, οι οπαδοί της ομόνοιας μπορούν να κάνουν πάρτι στους δρόμους χωρίς να τους λέει κανείς το παραμικρό, ενώ τα μοναδικά χαρτάκια στους ανεμοθώρακες των αυτοκινήτων τους, ήταν διαφημιστικά φυλλάδια. Παραμείναμε στους γύρω  δρόμους λοιπόν μέχρι που νύκτωσε χωρίς να δούμε ίχνος αστυνομικού κοντά στα αυτοκίνητα των "προνομιούχων"... Απ την άλλη όμως,  στην περιοχή που στάθμευσαν οι οπαδοί της αέλ, όντως είδαμε αστυνομικούς. Ήταν όλοι τους μαζεμένοι στον νέο κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ οι οποίοι μετά που ψιλιάστηκαν ότι κάτι συνέβαινε είπαν να προχωρήσουν και σε μερικές καταγγελίες να μη φωνάζουν μονο οι ΑΠΟΕΛίστες.
prostimata1
Με τον ίδιο τρόπο που είναι σταθμευμένοι αυτοί, είναι και αυτοί της ομόνοιας. Αλλά, όοοοοοοχι.. αυτούς δεν τους αγγίζουμε. Και ας μην μας πουν ότι δε χωρούσε να περάσει η Πυροσβεστική διότι τόσο στη μια περίπτωση όσο και στην άλλη φορούν να περάσουν και δύο βάρκες!
Το πιάσατε μάλλον το μήνυμα γι αυτό ας μην το κουράσουμε άλλο το θέμα. Εμείς απλά θα εισηγηθούμε μία λύση προς όλο τον κόσμο και φτηνή μάλιστα, για να να μπορείτε να παρκάρετε όπου θέλετε, μα όπου θέλετε... χωρίς να σας πουν το παραμικρό. Απλά, προμηθευτείτε με ένα ωραίο φαντακτερό σήμα της ομόνοιας, όσο πιο πράσινο τόσο το καλύτερο, και την ώρα που θα αποφασίσετε να παρκάρετε απλά κρεμμάστε το στο καθρευτάκι σας... Να, όπως αυτός ο κύριος ένα πράγμα..!!
xoxoi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified