Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στις 19 Ιουλίου αρχίζει το ταξίδι...




Στις 19 Ιουλίου αρχίζει το ταξίδι...
Μπορεί φέτος να μην κατακτήσαμε το πρωτάθλημα ώστε να δοκιμάσουμε να μπούμε εκ νέου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ευελπιστούμε όμως το ταξίδι στο φετινό Γιουρόπα να είναι επίσης ονειρικό.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άρχισε ήδη να δημιουργεί το νέο ΑΠΟΕΛ μετά τις πολλές αποχωρήσεις με μοναδικό του στόχο την επιστροφή του θρύλου στην κορυφή αλλά και την καλύτερη δυνατή πορεία στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.
Με 33.599 ο θρύλος να είναι σε όλους τους προκριματικούς γύρους στο γκρουπ των δυνατών έχοντας το πλεονέκτημα να αποφύγει μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ να είναι πολύ πιο κοντά σε σχέση με άλλες χρονιές.

Στις 25 Ιουνίου ο ΑΠΟΕΛ θα μάθει τον πρώτο Ευρωπαϊκό του προορισμό και το ταξίδι θα αρχίσει στις 19 Ιουλίου από τον δεύτερο προκριματικό γύρο ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 26 του ίδιου μήνα.
Μερικοί αντίπαλοι μας είναι η Σκόντο Ρίγα, Λεβάδια Ταλίν, Ίντερ Τουρκού, Μπανγκόρ Σίτι, Ολίμπια Λουμπιάνας και πολλές άλλες.
Εάν με το καλό περάσουμε στον επόμενο γύρο η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουλίου ενώ τα παιχνίδια στις 2 Αυγούστου ο πρώτος αγώνας και 9 Αυγούστου ο επαναληπτικός.
Μακάμπι Νετάνια, Σλόβαν Μπρατισλάβας, ΑΙΚ Στοκχόλμης, Κάλμαρ, Ριντ, Μπνέι Γιεχούντα είναι μερικές από τις αντιπάλους μας και σε περίπτωση που περάσουμε τον 3ο προκριματικό θα μπούμε στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Στις 10 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση και πάλι στη Νιόν της Ελβετίας ενώ τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 23 και 30 Αυγούστου αντίστοιχα.
Ραπίντ Βιέννης, Λέγκια Βαρσοβίας, Μάριμπορ, Λόκερεν, Διναμό Μόσχας είναι μερικές από τις αντιπάλους μας οι οποίες μπορούν να σου κάνουν την ζημιά εάν δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.
Είναι γεγονός πως έχουμε φέτος μια τεράστια ευκαιρία να ζήσουμε τους ομίλους και του Γιουρόπα Λιγκ φτάνει η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμοι από αγωνιστικής πλευράς για τη νέα Ευρωπαϊκή της πρόκληση.
Οι εμπειρίες από το Τσάμπιονς Λιγκ θα βοηθήσουν την ομάδα στο δύσκολο αυτό της εγχείρημα ωστόσο είμαστε βέβαιοι πως παίκτες και τεχνική ηγεσία θα κάνουν τα πάντα ώστε να βρεθούμε στους ομίλους και να κάνουμε μια ακόμα ονειρική πορεία.
Υ.Γ. Στην φωτογραφία θα βρείτε αναλυτικά τον πίνακα με τις ημερομηνίες των παιχνιδιών του Γιουρόπα Λιγκ, από τον 1ο προκριματικό μέχρι τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Άμστερνταμ Αρίνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified