Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Oι διεθνείς και η εξαγορά της ποινής

Ρεπό παραχωρήθηκε για την Δευτέρα (04/02) στους ποδοσφαιριστές
Ρεπό έδωσε στους ποδοσφαιριστές του για την Δευτέρα (04/02) ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και από την Τρίτη θα μπουν στους ρυθμούς για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα την επόμενη Δευτέρα (11/02).
Εξάλλου, επτά ποδοσφαιριστές έχουν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης βρίσκεται στην Ελλάδα για το φιλικό με την Ελβετία, ενώ οι Κίσσας, Αντωνιάδης, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Αλεξάνδρου καιΣολωμού κλήθηκαν για το φιλικό της εθνικής Κύπρου με την Σερβία.
Οι γαλαζοκίτρινοι συνεχίσουν να μάχονται, έχοντας τη διαφορά των έξι βαθμών από την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Πιστεύουν σε δικό τους απόλυτο βαθμών μέχρι τέλος της κανονικής περιόδου, ώστε να μπουν με φόρα στη καταδίωξη της ομάδας της Αμμοχώστου στα πλέι οφ.
Αποφασίζουν για την εξαγοράΣτη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ το απόγευμα της Δευτέρας (04/01) αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα εξαγοραστεί η ποινή κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στους γαλαζοκίτρινους για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Ο αγώνας είναι ορισμένος για την Κυριακή (24/02), όμως λόγω της πιθανότητας οι προεδρικές εκλογές να κριθούν στη δεύτερη Κυριακή, τότε σε τέτοια περίπτωση οι αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος θα μεταφερθούν για την Τετάρτη (27/02).

Πάντως, αυτό που προωθείται είναι μία άρνηση για να δοθούν οι 40,000 ευρώ για να γλιτώσει ο ΑΠΟΕΛ την ποινή. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Τάκη Αντωνίου, ο οποίος χαρακτήρισε πολύ υψηλό το ποσό.  
Ακόμη, και οπαδοί σε τοποθετήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνουν την αντίθεσή τους στην καταβολή χρηματικού ποσού για την απόσυρση της ποινής. Φυσικά, το όνομα του αντιπάλου δεν είναι και τόσο εμπορικό, ώστε να καλύψει τα έξοδα, ως εκ τούτου το πιθανότερο είναι ο ΑΠΟΕΛ να δώσει και αυτό τον αγώνα χωρίς οπαδούς, όπως έγινε και το Σαββάτο (02/02) με την Νέα Σαλαμίνα, αλλά και τη δεύτερη αγωνιστική με τη Δόξα.
Με τους ερυθρόλευκους καμιά 200αριά φίλοι των γαλαζοκίτρινων μαζεύτηκαν πίσω από την Νότια κερκίδα, επευφημώντας για την ομάδα τους, στηρίζοντας τους παίκτες στην προσπάθειά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified