Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Πλάνο χωρίς Μπενασούρ

Την Τρίτη (05/02) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ μετά το ρεπό που τους παραχωρήθηκε την Δευτέρα (04/02) από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Φυσικά, από τις προπονήσεις θα απουσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, που θα επιστρέψουν στον Αρχάγγελο την Πέμπτη (07/02) για να μπουν και αυτοί στο ρυθμό προπονήσεων για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (11/02) με την Αγία Νάπα.
Θυμίζουμε ότι ο Αλέξανδρος Τζιόλης βρίσκεται στην Ελλάδα για το φιλικό με την Ελβετία, ενώ οι Κίσσας, Αντωνιάδης, ΧαραλαμπίδηςΑλωνεύτης, Αλεξάνδρου και Σολωμού κλήθηκαν για το φιλικό της εθνικής Κύπρου με την Σερβία.
Πάντως, στα αγωνιστικά όπως φαίνεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει ούτε σε αυτό το ματς στις υπηρεσίες του Σελίμ Μπενασούρ, αφού χρειάζεται ακόμη χρόνος για να μπορέσει να επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλλον θα τεθεί στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού στο ματς με τον Εθνικό (27/02). Αντίθετα, θέση στην αποστολή αναμένεται να πάρει και πάλι ο Χιώτης. Τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί πως εξελίσσεται η κατάσταση των Ηλία και Αλωνεύτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified