Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν είμαστε κορόιδα» (επιχορηγημένο εισιτήριο)

Την απόφαση ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα εξαγοράσει την ποινή κεκλεισμένων, που τους επιβλήθηκε για τον αγώνα με τονΕθνικό, πήρε η διοίκηση της ομάδας της Λευκωσίας. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των γαλαζοκίτρινων, «δεν είμαστε κορόιδα». Επιπρόσθετα, όπως σημειώνεται θα επιχορηγούνται τα εισιτήρια διαρκείας, αρχής γινομένης από τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση:«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ στην αποψινή τακτική του συνεδρία μελέτησε την τελευταία τροποποίηση των πειθαρχικών κανονισμών της δικαστικής επιτροπής της ΚΟΠ, με την οποία δίδεται η δυνατότητα εξαγοράς της ποινής κεκλεισμένων των θυρών δια της καταβολής προς την ομοσπονδία του ποσού των €40000 και ομόφωνα πήρε την απόφαση να μην εξαγοράσει την ποινή.
Κατανοούμε τι σημαίνει αυτό για την ομάδα μας και τους παίκτες μας που θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς την υποστήριξη του κόσμου μας και ασφαλώς κατανοούμε και την αδικία που αισθάνονται οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ.
Είμαστε όμως βέβαιοι ότι όλοι στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ αντιλαμβανόμαστε ταυτόχρονα ότι κάποιοι στην ΚΟΠ μας πήραν για κορόιδα. Προσπάθησαν, εφαρμόζοντας για ακόμα μία φορά δύο μέτρα και δύο σταθμά σε θέματα τροποποίησης κανονισμών και καταστατικού, να μας θέσουν προ του διλήμματος είτε να παίξουμε χωρίς κόσμο είτε να γίνουμε μεγαλοχορηγοί της ΚΟΠ.
Αυτό το τελευταίο είμαστε βέβαιοι ότι δεν το επιθυμεί κανένας ΑΠΟΕΛιστας. Την οποιανδήποτε οικονομική δυνατότητα έχουμε αυτή τη στιγμή, την αποκτήσαμε λόγω των ποδοσφαιρικών επιτευγμάτων της ομάδας μας και όχι γιατί κάποιος μας τα χάρισε.
Εμείς ένα δίλημμα έχουμε αυτή τη στιγμή. Είτε να επιχορηγήσουμε την ΚΟΠ είτε να επιχορηγήσουμε τους ΑΠΟΕΛιστες. Επιλέγουμε το αυτονόητο.
Ολόκληρο το ποσό των €40000, που εποφθαλμιούσε η ΚΟΠ και όσοι προσπάθησαν να μας εγκλωβίσουν θα χρησιμοποιηθεί για επιχορήγηση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, αρχής γινομένης από τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ, το εισιτήριο του οποίου θα επιχορηγηθεί κατά 50%».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified