Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Θεωρητικά εύκολος μήνας (Μάρτη ξανά με κόσμο)

Νέα ποινή κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στους γαλαζοκίτρινους
Κρίσιμος μήνας μπήκε για τον ΑΠΟΕΛ, αφού πλέον οι γαλαζοκίτρινοι έχουν να μάχονται μόνο για τον ένα στόχο, αυτό της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Με το πλην έξι από την κορυφή και την Ανόρθωση, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το απόλυτο στα εναπομείναντα παιχνίδια.
Τα τρία παιχνίδια που έχουν να δώσουν σε αυτό το μήνα οι γαλαζοκίτρινοι φαινομενικά είναι του χεριού τους και ο ΑΠΟΕΛ προηγουμένως έδειχνε ότι δεν δυσκολευόταν με μικρές ή μικρομεσαίες ομάδες στη φετινή χρονιά. Η απώλεια, όμως, με την Αλκή άλλαξε αυτό το δεδομένο. Γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το κάθε παιχνίδι.
Η αρχή στο πρόγραμμα του Φεβρουαρίου γίνεται με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα το ερχόμενο Σάββατο (02/02, 18:00), ενώ θα ακολουθήσουν τα ματς με Αγία Νάπα (11/02, 19:00) και Εθνικό (24/02, 18:00). Ένα θεωρητικό εύκολο πρόγραμμα, όμως το κάθε παιχνίδι κρύβει τις δικές του παγίδες,  κυρίως αυτό με τους ερυθρόλευκους.
Ως γνωστό, το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ με τη νέα ποινή που επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Πέμπτης (31/01), ούτε και με τον Εθνικό θα υπάρχει κόσμος, εκτός αν η διοίκηση δώσεις τις 40.000 για να εξαγοράσει τη ποινή.
Μετά από τα τρία παιχνίδια, ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ (03/03), συνεπώς ο ΑΠΟΕΛ θα ξανά αγωνιστεί ξανά στην έδρα του, στην παρουσία κόσμου κόντρα στην ΑΕΛ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified