Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

«Προσπαθήσαμε αλλά δεν θα γίνει μεταγραφή»

Αρχάγγελος
Το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, τα αγωνιστικά δεδομένα και η πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος απασχόλησαν τους παρευρισκόμενους στη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς την Πέμπτη (30/01).
Ο Σέρβος τεχνικός αναφερόμενος στη μεταγραφική ενίσχυση, σημείωσε ότι έγινε μία προσπάθεια, η οποία όμως δεν τελεσφόρησε και ως εκ τούτου ο ΑΠΟΕΛ συνεχίσει με το υφιστάμενο ρόστερ, δηλώνοντας την πίστη του στους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.
Για το ματς με την Νέα Σαλαμίνα:Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλα. Έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ η Νέα Σαλαμίνα. Έχει και τις ιδιαιτερότητες, αφού δεν θα είναι μία ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική. Καθιστά την προσπάθειά μας πιο δύσκολη. Η ομάδα μου πρέπει να κερδίσει. Έχουμε διαφορετικούς στόχους από την Νέα Σαλαμίνα, τη σεβόμαστε. Στόχος είναι η νίκη και θα προσπαθήσουμε από όλες τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Απουσίες;Ο Αντόρνο είναι εκτός λόγω του τραυματισμού του από το τελευταίο παιχνίδι με Απόλλωνα. Ο Μπενασούρ. Ο Αλωνεύτης είχε χτύπημα στο τετρακέφαλο και ακόμη δεν μπορεί να κάνει προπόνηση με την ομάδα. Αύριο είναι η προπόνηση θα δείξει την κατάσταση. Με τα σημερινά δεδομένα είναι απίθανο να παίξει. Ο Χιώτης είχε ένα πρόβλημα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.
Ο Καρυπίδης είναι έτοιμος;Πρέπει να το ξεκαθαρίσω. Στη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών με επιθετικούς και στόπερ. Κάποια στιγμή όλα τα παιδιά μπήκαν στο πρόγραμμα της ομάδας. Από θέμα υγείας είναι εντάξει. Το δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με την αγωνιστική τους κατάσταση. Λόγω των παιχνιδιών του Ιανουαρίου που είχαμε, δημιουργήθηκαν δύο γκρουπ των παικτών, ένα που έπαιζαν και ένα που όχι, απλά έκανε προπονήσεις. Φθάσαμε σε ένα σημείο που είτε αφορά τον Ολιβέιρα, είτε τον Καρυπίδη είτε ο Μπέκμαν, που δεν κατάφεραν να κάνουν προπόνηση σε ανοικτό γήπεδο, πάντα ήταν σε μικρότερο χώρο. Γι’ αυτό αγωνίστηκαν και με τους νεαρούς για να παίξουν σε συνθήκες αγώνος. Ο προπονητής πρέπει να είναι σίγουρος ότι ο παίκτης μπορεί να ανταποκριθεί σε συνθήκες αγώνα. Είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά θα χρειαστεί και αυτός παιχνίδια.
Ο Ατόρνο θα είναι σε θέση να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν;Η επιστροφή του εκτιμάται στις 8-10 εβδομάδες. Στις πρώτες έξι δεν μπορεί να κάνει προπόνηση με την ομάδα. Από την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να κάνει κάποιες άλλες ασκήσεις που περιλαμβάνουν την αποθεραπεία να έχει λιγότερες απώλειες όταν επιστρέψει. Από εκεί και πέρα (μετά την πάροδο έξι εβδομάδων), ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του, γι’ αυτό οι γιατροί αφήνουν μία τέτοια περίοδο.
 Θα γίνει άλλη μεταγραφή;Παρουσιάστηκε μία περίπτωση, δεν προχώρησε και δεν θα προχωρήσει, έτσι προχωρούμε με το υπάρχον υλικό μέχρι το τέλος της σεζόν.
Για τον Μπιτόν. Θέλαμε να αποκτήσουμε ένα επιθετικό. Είχαμε να επιλέξουμε να κρατήσουμε τον Ατόρνο. Λόγω Ιανουαρίου οι επιλογές επιθετικών είναι οι πιο δύσκολες. Από τη στιγμή που μας παρουσιάστηκε η περίπτωση του Μπιτόν και προχωρήσαμε, Δυστυχώς ο Ατορνο τραυματίστηκε. Σίγουρα όμως θέλαμε, επειδή είναι ένας παίκτης που μπορεί να είναι κοντά στο γκολ θα θέλαμε να δώσουμε ένα διαφορετικό στιλ από ότι είναι ο Ατόρνο ή ο Μπούντιμιρ.
Είναι έτοιμος;Έκανε όλες τις προπονήσεις με την Στάνταρ Λιέγης. Δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεν είναι παίκτης που προέρχεται από διάλλειμα. Το γήπεδο είναι καθρέφτης. Η παρουσία του μέχρι τώρα είναι στην προπόνηση μας ικανοποιεί.
Άρα να περιμένουμε να είναι στην αποστολή;Ναι να περιμένετε.
Δεν συνηθίζεται να παίρνετε παίκτη στην ομάδα σας ως δανεικό.Δεν είναι κάτι που είναι συνηθισμένο, όμως κάποια πράγματα επαναξιολογείς. Ο λόγος είναι απλός. Όταν δεν νιώθεις ασφαλής για την επιλογή σου, λόγω της χρονικής επιλογής του Ιανουαρίου. Αν δεν έχει την δυνατότητα να κάνεις μια σίγουρη επιλογή, τότε περιορίζεις το ρίσκο.
Είστε ικανοποιημένος από τις δύο μεταγραφές.
Ναι είμαι. Το μόνο πράγμα που είμαι απογοητευμένος είναι ο τραυματισμός του Ατόρνο. Στη φετινή χρονιά δούλεψε σκληρά και δυστυχώς τραυματίστηκε σε κακή στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα.

Αν είχε περισσότερος χρόνος θα θέλατε να τον αντικαταστήσετε.Αν ήξερα ότι ο Άλντο δεν θα παίξει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ίσως και να το ψάχναμε. Και οι συζητήσεις που κάναμε τις τελευταίες δύο ημέρες ήταν γι’ αυτό το λόγο. Γενικώς πιστεύω στο ρόστερ που έχω, γιατί υπάρχουν παιδιά που δεν αξιοποιήσαμε, όπως ο Μπούντιμιρ, ο Μπέκμαν και ο Μπιτόν. Και εγώ πιστεύω ότι αυτοί οι παίκτες θα μας δώσουν τις λύσεις.
Ο Ζουέλα πότε επιστρέφει;Τέλος της εβδομάδας. Δεν έπαιξε με την Εθνική, όμως προπονείτο κανονικά. Τουλάχιστον δεν έχω πληροφορηθεί για κάτι διαφορετικό.
Για τα διοικητικά...Ο προπονητής είναι προπονητής. Το λιγότερο πράγμα που έχετε να περιμένετε είναι να ασχολείται με οποιοσδήποτε διοικητικές εξελίξεις. Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι ότι τα πράγματα είναι ομαλά, και πλέον προχωρούμε μαζί προς το στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified