Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Με νέο ΑΠΟΕΛ τη νέα περίοδο...Με νέο ΑΠΟΕΛ τη νέα περίοδο...

Με νέο ΑΠΟΕΛ τη νέα περίοδο...

Με νέο ΑΠΟΕΛ τη νέα περίοδο...
Τους αγαπήσαμε, τους ευχαριστήσαμε, τους ευγνωμονούμε και θα τους έχουμε για πάντα στην καρδιά μας όλους αυτούς που αποχώρησαν την φετινή αγωνιστική περίοδο.Όμως η επόμενη μέρα βρίσκει τον θρύλο ακόμα πιο δυνατό και με ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις ενώπιον του.Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τις αρνητικές απαντήσεις βασικών μονάδων της ομάδας δεν τα έβαψε μαύρα.Στενοχωρήθηκε αλλά πείσμωσε ακόμη περισσότερο. Και έβαλε άλλο ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό του. Να κτίσει το νέο ΑΠΟΕΛ το οποίο θα μεγαλουργήσει εκ νέου σε Κύπρο και Ευρώπη.

Οι αλλαγές θα είναι αρκετές αφού έφυγαν ήδη 5 ποδοσφαιριστές και αναφερόμαστε στους Ζόρζε, Κακά, Μποαβεντούρα, Μαρσίνιο (δεν αποκλείεται  να υπάρξει αλλαγή δεδομένων για τον Βραζιλιάνο) και Πουρσαϊτίδη, στην πόρτα εξόδου βρίσκεται και ο Ατόρνο με τον Σέρβο τεχνικό της ομάδας να ετοιμάζεται να φέρει στον θρύλο τουλάχιστον 6-7 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.
Ήδη το νέο απόκτημα ακούει στο όνομα Μάριο Σέρτζιο ενώ τον Πορτογάλο θα ακολουθήσουν δύο κεντρικοί αμυντικοί, ένας αριστερός ακραίος, επιτελικός μέσος, ακραίος μεσοεπιθετικός και ένας επιθετικός ενώ στην πορεία εάν καταστεί ανάγκη θα διαμορφωθεί ανάλογα το πλάνο ενίσχυσης.
Ήδη δεκάδες ονομάτων παικτών βρίσκονται στην σχετική του λίστα και τα αξιολογεί χωρίς να αποκλείεται και εντός της βδομάδας να υπάρξουν ανακοινώσεις.
Το όνομα του Νέναντ Μίλιγιας βρίσκεται σε περίοπτη θέση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιθυμεί διακαώς τον συμπατριώτη του ενώ ενώπιον του βρίσκονται και δεκάδες ονόματα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Λίνο του ΠΑΟΚ προτάθηκε στην ομάδα μας και η περίπτωση του εξετάζεται όπως και του κεντρικού αμυντικού του Άρη Σανγκαλέ το όνομα του οποίο βρίσκεται ψηλά στην σχετική λίστα του Ιβάν.
Ο προγραμματισμός του θρύλου τρέχει ήδη με χίλια και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. Ωστόσο όλα είναι πιθανά και το φετινό καλοκαίρι για όλους μας αναμένεται ιδιαίτερα καυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified