Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Απολογισμός της χρονιάς και εκλογές...

Απολογισμός της χρονιάς και εκλογές...
Απολογισμός της χρονιάς και εκλογές...
Η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας η οποία για δεύτερη φορά στα χρονικά της θα έχει εκλογικό χαρακτήρα ολοκληρώνει και επίσημα τη φετινή αγωνιστική περίοδο της ομάδας.Μια γενική συνέλευση στην οποία ο πρόεδρος Φοίβος Ερωτοκρίτου θα αναλύσει στους μετόχους τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της χρονιάς κάνοντας ένα απολογισμό της σεζόν ενώ παράλληλα θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που θα τεθούν ενώπιον του.Ένα από τα θέματα που θα ζητηθούν είναι αυτό του προπονητικού κέντρου το οποίο παρόλο που ήταν  στις προτεραιότητες του Φοίβου Ερωτοκρίτου φαίνεται πως μπαίνει στο περιθώριο λόγω έλλειψής ρευστότητας σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν οι διοικούντες ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει και το θέμα ιδιόκτητου γηπέδου αφού η μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας ευνοεί την κατασκευή του.

Τα οικονομικά δεδομένα θα είναι επίσης στο επίκεντρο αφού σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν τα κέρδη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου ανέρχονται στα 3+ εκ. ευρώ χωρίς να υπολογίζονται οι προκρίσεις στους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τα έσοδα των εισιτηρίων τα οποία ανέρχονται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.
Πέραν όμως από τα πιο πάνω μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η εκλογική συνέλευση αφού οι Χριστόφορος Ποταμίτης, Κώστας Σοφοκλείδης, Κυριάκος Κυριάκου «Success» και Αντώνης Αντωνίου έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ενώ επανεκλογή διεκδικούν οι Τάκης Αντωνίου, Χρίστος Χατζηκυριάκος, Γιάννης Πανταζής και Στέλιος Ζαμπάς.
Κανείς δεν γνωρίζει την στάση που θα κρατήσει το Δ.Σ και κυρίως ο πρόεδρος της εταιρείας Φοίβος Ερωτοκρίτου ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως δεν επιθυμεί την διεύρυνση του Δ.Σ παρόλο που αποχώρηση ήδη ο Θεόδωρος Κυριακίδης για επαγγελματικούς λόγους.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ενώ αναμενόταν οι Φοίβος Ερωτοκρίτου, Άντης Πολυδώρου, να ήταν υποψήφιοι τελικά δεν θα είναι όπως επίσης και οι Ανδρέας Χατζήκυριακος, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου αφού καλύπτονται σχετικό άρθρο στο καταστατικό που προβλέπει πως το 1/3 των συμβούλων να είναι υπό επανεκλογή σε ετήσια γενική συνέλευση.
Η Γενική Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΓΣΠ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified