Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Σήμερα ξεκούραση, από αύριο... δουλειά

Στο Οbertraun της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, έφτασε λίγο πριν τις 8 ώρα Κύπρου η αποστολή του ΑΠΟΕΛ.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι παίκτες αποσύρθηκαν στα δωμάτια για ξεκούραση αφού το σημερινό πλάνο δεν προβλέπει προπόνηση. 
Αύριο στις 9 θα υπάρχει προπόνηση και προετοιμασία για το απογευματινό φιλικό.
Η επίσημη ενημέρωση αναλυτικά:
"Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από το απόγευμα στην Αυστρία, στο προπονητικό κέντρο BSFZ Obertraun όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η πολυμελής αποστολή του ΑΠΟΕΛ αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 09:05 με την πτήση των Κυπριακών αερογραμμών CY372. Η ομάδα μας αφίχθη στο Μόναχο στις 12:10 τοπική ώρα (13:10 ώρα Κύπρου).
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπήρξαν. Όλα κύλησαν όπως ακριβώς είχαν σχεδιαστεί από τον αρχηγό της αποστολής. Ακολούθως με λεωφορείο η ομάδα μας έφτασε στον τελικό της προορισμό στο Obertraun (πάνω από το ποτάμι). Το οδικό ταξίδι από το Μόναχο στην Αυστρία κράτησε 6 περίπου ώρες με ενδιάμεσο σταθμό στο Rosenheim για μεσημεριανό.
Εντός της ημέρας η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές, η ιατρική ομάδα και οι συνοδοί της αποστολής θα ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο. Θα γίνει γνωριμία με τις υφιστάμενες, σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιηθούν μέχρι τις 20 Ιουλίου, ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί για την επιστροφή του ΑΠΟΕΛ στο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος.
Από αύριο η προετοιμασία θα εισέλθει στο ουσιαστικό της μέρος με φιλικούς αγώνες και διπλές προπονήσεις.
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για σκληρή και επίπονη δουλειά".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified