Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Στόχος...οι τίτλοι και οι διακρίσεις

Με την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε και επίσημα στο ΑΠΟΕΛ η αγωνιστική περίοδος 2012-13.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το σωματείο ΑΠΟΕΛ στόχος για τη νέα σεζόν στην οποία είναι και πάλι ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σε 8 αθλήματα (καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, φουτσαλ, ποδηλασία, μπόουλινγκ, επιτραπέζια αντισφαίριση, τοξοβολία και κολύμβηση).
Ανακοίνωση/Ενημέρωση/Γενική συνέλευση
Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία έλαβε χώρα στο οίκημα του Σωματείου μας πέραν του απολογισμού της χρονιάς που μόλις ολοκληρώθηκε παρουσιάστηκαν και οι ελεγμένοι λογαριασμοί του έτους 2012.
Ο πρόεδρος του Σωματείου μας Χριστόφορος Ποταμίτης κατά τον απολογισμό της χρονιάς αναφέρθηκε στα νέα οικονομικά δεδομένα που προκύπτουν από την κρίση και στην οποία έχει περιέλθει το νησί μας τονίζοντας ξεκάθαρα πως πρόθεση της διοίκησης είναι το Σωματείο να ξοδεύει λιγότερα απ’ όσα εισπράττει ώστε να επέλθει η οικονομική εξυγίανση του. Ήδη την φετινή χρονιά έγινε κατορθωτή η αποπληρωμή αρκετών παλαιών χρεών ενώ το ήδη πετυχημένο πλάνο θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.
Πέραν από τα οικονομικά δεδομένα ο κ. Ποταμίτης στάθηκε σε ένα ακόμα μεγάλο στόχο που είχε θέσει το παρών συμβούλιο την μέρα που είχε αναλάβει και δεν είναι άλλο από το να καταστεί και στην πράξη ο ΑΠΟΕΛ ως μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Κύπρου έχοντας υπό την εποπτεία όσο το περισσότερα τμήματα γίνεται.
«Για εμάς ένα μεγάλο Σωματείο για να λογίζεται και στην πράξη πρέπει να έχει παρουσία και συμμετοχή παντού. Για εμάς ένα μεγάλο Σωματείο πρέπει να έχει ενεργεί συμμετοχή και στην κοινωνία. Για εμάς ένα μεγάλο Σωματείο πρέπει να είναι συνδεδεμένο και να στηρίζεται άμεσα από τον κόσμο του ο οποίος πρέπει να έχει λόγο στο παρών αλλά και στο μέλλον» τόνισε ξεκάθαρα στα μέλη ο κ. Ποταμίτης.
«Η ιστορία και το μέγεθος του ΑΠΟΕΛ μας επιβάλλει πάντα να βλέπουμε μπροστά και να προσπαθούμε για το επόμενο ψηλότερο σκαλοπάτι. Το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τις αγωνιστικές επιτυχίες όμως παράλληλα χρειάζεται να κτίζει αξία και υποδομές για να έχει μέλλον. Πρέπει να έχουμε όραμα να πιστεύουμε ότι μπορούμε. Είμαστε ΑΠΟΕΛ και μπορούμε» κατέληξε με νόημα ο πρόεδρος του Σωματείου μας Χριστόφορος Ποταμίτης.
Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης τα μέλη του Σωματείου μας αντάλλαξαν απόψεις σε διάφορα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ ενώ αναλύθηκαν διάφοροι τρόποι ώστε το πιο ένδοξο Σωματείο της Κύπρου να προσελκύσει ακόμα περισσότερα μέλη από τα ήδη υφιστάμενα.
Η Ετήσια τακτική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό ύμνο ως είθισται μετά το πέρας των εργασιών των Γενικών Συνελεύσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified