Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Με Birkirkara FC ή NK Maribor (φώτος/βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση του Γ' προκριματικού γύρου του Champions League, μέσα από την οποία ο ΑΠΟΕΛ έμαθε τον πρώτο του φετινό αντίπαλο. Οι πρωταθλητές θα πρέπει να αποκλείσουν τον νικητή του ζευγαριού Birkirkara FC (MLT) - NK Maribor για να εξασφαλίσουν αρχικά την είσοδο στους ομίλους του Europa League αλλά και την συνέχεια της παρουσίας του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Στο πρώτο παιχνίδι στην Μάλτα οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου, στις 21:00 το βράδυ, στο "Stadion Ljudski vrt" (χωρητικότητας 12,994).
Βίντεο από την πρώτη αναμέτρηση
Η ΜΑΡΙΜΠΟΡ
Προπονητής της Μάριμπορ είναι ο Ante Čačić ενώ εκεί αγωνίζεται εδώ και χρόνια ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, ο Βραζιλιάνος Μάρκο Ταβάρες που είναι μάλιστα και ο αρχηγός της.
Ιδρύθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1912 και μετρά 11 πρωταθλήματα Σλοβενίας και οχτώ κύπελλα.
Οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετώπισαν ξανά την Μάριμπορ στο παρελθόν. Ήταν την σεζόν 2002/03 για τον β' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός έδρας κέρδισαν με 4-2 και εκτός έδρας ηττήθηκαν με 2-1. Από το σημερινό ρόστερ κοινοί παίκτες είναι οι Χαραλαμπίδης, Σατσιάς, Αλεξάνδρου και Ηλία.
Το πρωτάθλημα στην Σλοβενία ξεκίνησε την περασμένη βδομάδα και στην πρεμιέρα η Μάριμπορ κέρδισε με 2-1 την NK Zavrč. Επίσης κέρδισε την Olimpija στο Super Cup με 3-0. 
Η ΜΠΙΡΚΙΡΚΑΡΑ
Ιδρύθηκε το 1950 και έδρα της είναι το Infetti Ground (χωρητικότητα 2500). Μετρά 4 πρωταθλήματα Μάλτας, 3 Euro Challenge/Lowenbrau Cups και 4 U*Bet FA Trophys.
Το ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε ακόμα μια φορά στο παρελθόν την Μπιρκιρκάρα, το 2005/06 για τον πρώτο προκριματικό στο κύπελλο UEFA. Την κέρδισε 4-0 εντός και 0-2 εκτός. Τότε από το σημερινό ρόστερ στην ομάδα ήταν οι Αλεξάνδρου, Σατσιάς, Ηλία και Κίσσας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified