Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Νούνο και Κουλιμπαλί τα μεγάλα κεφάλαια

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι για τον ΑΠΟΕΛ. Αφού θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η περίπτωση Νούνο Μοραίς κατά πόσο θα αποδεχθεί την μείωση των απολαβών του,  που θα του προταθεί απο την  διοίκηση. Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Πορτογάλος άσος θα βάλει νερό στο κρασί του και θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ αφού είναι γνωστό ότι έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο.
Φυσικά η προσοχή είναι και  στην απόκτηση επιθετικού. Είναι γνωστό ότι πρώτος στην λίστα είναι ο Ανταμό Κουλιμπαλί,  ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Πρόκειται για παίκτη «βαρύ πυροβολικό» που θα αποτελέσει εγγύηση για την γραμμή κρούσης αν και εφόσον υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές είναι σε καλό δρόμο για να κλείσει το deal,  όμως αν δεν έρθει ο παίκτης στην Κύπρο και βάλει την «πλατιά» του,  τότε τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.
Φυσικά ο Πάολο Σέρτζιο έχει και άλλες εναλλακτικές λύσεις , όμως ο Κουλιμπαλί αποτελεί το μεγάλο στόχο.
Name
Δεν άρεσε όμως….
Ακόμη συζητείται από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ τα προδιαγραφόμενα διαζύγια των Μπέκμαν και Καρυπίδη. Δυο παικτών που όλοι υπολόγιζαν σύμφωνα με τα δεδομένα που υπήρχαν ότι θα έμεναν στον Αρχάγγελο. Για τον πρώτο διότι είχε συμβόλαιο συνεργασίας κα θα κρινόταν καλύτερα στην νέα σεζόν και για τον δεύτερο η αποχώρηση του ξάφνιασε μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της διοίκησης ότι θα έμενε στον Αρχάγγελο με μειωμένες απολαβές. Όμως όπως όλα δείχνουν στον ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν με την ίδια συνταγή των προηγούμενων χρόνων. Απόλυτος άρχοντας είναι ο προπονητής και ακολούθησαν αυτά που ζήτησε. Μπορεί αυτή η απόφαση του θα βάλει τον ΑΠΟΕΛ σε οικονομικούς μπελάδες, όσον αφορά τις  αποζημιώσεις όμως άλλο είναι αυτό και άλλο το αγωνιστικό μέρος. Απο εκεί και πέρα αν είναι σωστές ή λανθασμένες οι αποφάσεις, αυτό  θα φανεί στο γήπεδο.
Έτσι με την αποχώρηση των δύο είναι λογικό ότι αναμένονται  και άλλες εξελίξεις στο κεφάλαιο ενίσχυσης.
Από εκεί και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται και ο στόχος είναι όλες οι εκκρεμότητες να κλείσουν μέχρι τις 6 Ιουλίου όταν η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αυστρία για το βασικό μέρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified