Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Συνάντηση με ΚΟΑ και αναμονή οδηγιών...

Συνάντηση με ΚΟΑ και αναμονή οδηγιών...Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη συνάντηση της αντιπροσωπείας του Σωματείου του ΑΠΟΕΛ με την επιτροπή του ΚΟΑ η οποία ασχολείται με το Μακάριο Στάδιο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση από πλευράς του Σωματείου για την πορεία της μελέτης που αφορά τους χώρους του Μακαρίου Σταδίου, με βάση το πλάνο το οποίο παρουσιάστηκε στον οργανισμό πριν μερικούς μήνες.
Στην συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις με βάση τις σκέψεις του Σωματείου για την εκμετάλλευση των χώρων του Μακαρίου σταδίου και αναμένουν πλέον από τον ΚΟΑ περαιτέρω οδηγίες για το πώς θα προχωρήσουν για υλοποίηση του αρχικού τους πλάνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified