Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Το μειωμένο μπάτζετ και η εξαιρετική προοπτική

Το μειωμένο μπάτζετ και η εξαιρετική προοπτική"Μειωμένο μπάτζετ δεν σημαίνει και μειωμένες φιλοδοξίες" είχε πει ο Πάολο Σέρτζιο στην παρουσίασή του και αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να κάνει ο Πορτογάλος... Να βρει τον τρόπο να παρουσιάσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα ξεκινήσει την σεζόν με την μεγάλη επιτυχία της εισόδου στους ομίλους του Champions League.
Η πραγματικότητα είναι πως η προοπτική των πρωταθλητών για μια νέα μεγάλη πορεία στην Ευρώπη είναι εξαιρετική, όπως και η προοπτική να ξεφύγουν από τις υπόλοιπες Κυπριακές ομάδες.
Ο Πάολο Σέρτζιο αναλαμβάνει αυτή την μεγάλη ευθύνη η οποία μπορεί να μετατραπεί και σε μεγάλη επιτυχία, ακριβώς γιατί είσοδος στους ομίλους του Champions League θα πάρει το ΑΠΟΕΛ πολύ μπροστά από οικονομικής άποψης.
Ο πρώτος στόχος της σεζόν είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League και αν οι "γαλαζοκίτρινοι" φτάσουν εκεί, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την πρόκριση στους 32 του Champions League με λιγότερη πίεση.
Οι πιθανοί αντίπαλοι είναι σίγουρα βατοί (Sheriff Tiraspol, NK Maribor, Slovan Bratislava, IF Elfsborg, Maccabi Tel-Aviv, Molde FK, HJK Helsinki, Ekranas Panevezys, Neftchi Baku, Dinamo Tbilisi) και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να εκμεταλλευτεί την θέση του στους δυνατούς και να φτάσει στα play-off της κορυφαίας διοργάνωσης.
Εκεί, καμία από τις Viktoria Plzen, Dinamo Zagreb, Partizan Belgrade, Austria Wien και Legia Warsaw δεν είναι το μεγάλο όνομα έτσι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στους ομίλους για τρίτη φορά στην ιστορία του.
Όλο αυτό το σκηνικό με την Ευρωπαϊκή προοπτική έχει τεθεί στο περιθώριο τις τελευταίες βδομάδες, λόγω των εξελίξεων στον προγραμματισμό, όμως εκεί είναι το ζουμί. Η πραγματικότητα είναι ότι το ΑΠΟΕΛ μέσα σε τέσσερα Ευρωπαϊκά παιχνίδια παίζει το άμεσο μέλλον του...
Είσοδος στους ομίλους του Champions League θα σημαίνει άνετη οικονομική λειτουργία τα επόμενα χρόνια και ευκαιρία για να ανοίξει η αγωνιστική ψαλίδα από τους αντιπάλους, με όλα τα κέρδη που φέρνει αυτό μαζί του. Οι ενέργειες του Πάολο Σέρτζιο και της διοίκηση του ΑΠΟΕΛ όσον αφορά τον προγραμματισμό είναι κοντά στην ολοκλήρωση και πλέον πολύ σύντομα θα φανεί στο γήπεδο αν αυτές θα χαρίσουν μια νέα ιστορική επιτυχία στον σύλλογο της Λευκωσίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified