Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Να ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες

Από σήμερα το απόγευμα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα προπόνησης του ΑΠΟΕΛ και οι κύπριοι διεθνείς, στους οποίους είχαν δοθεί μερικές μέρες άδεια. Αύριο το πρωί, οι διεθνείς κύπριοι που πήραν μέρος για πρώτη φορά στην προπόνηση θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις

Κατά τ' άλλα, η σημερινή μέρα δεν ξεκαθάρισε τίποτα για καμία από τις εκκρεμότητες που απασχολούν το ΑΠΟΕΛ.

Αναπροσαρμογές συμβολαίων 
Πρώτα απ' όλα, δεν είχαμε κανένα νέο όσον αφορά το θέμα με τις αναπροσαρμογές συμβολαίων. Οι Μοράις, Μπενασούρ και Κλουκόφσκι αναμένεται σύντομα να δώσουν τις τελικές τους απαντήσεις στη διοίκηση για την περίπτωση μείωσης των συμβολαίων τους.

Η πιο σημαντική περίπτωση είναι αυτή του Νούνο Μοράις, που για πολλούς αποτελεί και τον πιο σημαντικό παίχτη του ΑΠΟΕΛ, στα 6 χρόνια παρουσίας του στον Αρχάγγελο.

Κυρίως μετά την εξέλιξη με τον Έλιο Πίντο, που αποχώρησε από τους πορτοκαλί, το γεγονός πως δεν υπάρχει κάτι νέο για τον Μοράις προκαλεί μια ανησυχία στον κόσμο, που αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει αυτός ο παίχτης στην ομάδα.

Βέβαια, να αναφέρουμε πως η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, αν ληφθεί υπόψη το πολύ υψηλό συμβόλαιο που του δόθηκε πέρσι το καλοκαίρι. 

Από την άλλη, υπάρχει έντονη η επιθυμία του παίχτη όπως παραμείνει στην Κύπρο, κάτι που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν πως τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το κεφάλαιο των αναπροσαρμογών και να δώσουν την απάντησή τους και οι Μπενασούρ, Κλουκόφσκι.

Ενίσχυση
Όσον αφορά το κεφάλαιο ενίσχυση, ως γνωστό ο Πάολο Σέρτσιο θέλει να φέρει έναν δυνατό επιθετικό αλλά και έναν μεσοεπιθετικό για τη δεξιά πτέρυγα. 

Κυρίως για τον επιθετικό, οι διοικούντες παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του Κουλιμπαλί, που αν και έδωσε αρνητική απάντηση εντούτοις, αν δεν του γίνει κάποια καλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα, ίσως κοιτάξει πιο ζεστά το ΑΠΟΕΛ.

Να αναφέρουμε εδώ πως αν κάποιος εκ των Μοράις, Μπενασούρ και Κλουκόφσκι δεν ανανεώσει, τότε αυτόματα οι διοικούντες θα κοιτάξουν για αντικαταστάτη του.

Αποζημιώσεις
Η τρίτη εκκρεμότητα που υπάρχει στο ΑΠΟΕΛ αφορά τις αποζημιώσεις στους Μπέκμαν, Ζουέλα και Καρυπίδη. 

Εξ όσων πληροφορούμαστε και οι τρεις έχουν δεχτεί προτάσεις για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, με τους πρώτους δύο να βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων εκτός Κύπρου. Βέβαια οι ίδιοι περιμένουν πρώτα να ξεκαθαρίσουν το θέμα της αποζημίωσής τους από το ΑΠΟΕΛ και μετά θα επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified