Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Παίρνει μπρος ο προγραμματισμός


Το τελευταίο κοουτσάρισμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ συνδυάστηκε με ήττα. Οι πρωταθλητές έχασαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την Ανόρθωση με 2-1, ωστόσο ολίγο τους ενδιαφέρει αφού το παιγνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» υπό το βλέμμα του Πάολο Σέρτζιο προσπάθησαν αλλά υστέρησαν έναντι της αντιπάλου τους, που ήταν καλύτερη και δίκαια έχασαν. Το τέρμα από το σημείο του πέναλτι πέτυχε ο Γκουστάβο Μαντούκα ο οποίος έφθασε τα 12. Πάντως οι ενδείξεις γύρω από το μέλλον του Βραζιλιάνου είναι … θολές. Πολλοί εκτιμούν ότι το χθεσινό ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος προτού πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας.
Δεν είναι μόνο του Μαντούκα που το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο, αλλά και του Έλιο Πίντο. Ο Πορτογάλος αποτελεί εδώ και χρόνια μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση στη γαλαζοκίτρινη… μηχανή και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να παραμείνει. Αυτό, όμως, θα εξαρτηθεί από τον ίδιο αν θα αποδεκτεί την πρόταση που βασίζεται πάνω στην οικονομική περισυλλογή της εταιρείας ενόψει της νέας περιόδου
Επίσης υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους. Κάποιοι θα κληθούν να συζητήσουν με τη διοίκηση το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Οι σίγουροι είναι οι Αλεξάνδρου, Ολιβέιρα και Μάριος Ηλία. Για τον Σατσιά και Κωνσταντίνου είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα. Ο πρώτος λόγω ηλικίας και ο Κύπριος τερματοφύλακας για αγωνιστικούς λόγους.
Είναι επίσης οι Τζιόλης και Μπιτόν που ολοκληρώνονται οι δανεισμοί τους και θα επιστρέψουν στις ομάδες όπου ανήκουν. Τα δεδομένα με τους δυο ποδοσφαιριστές είναι απλά και ξεκάθαρα. Μόνο σε περίπτωση που αποκτήσουν την ελευθέρα τους θα υπάρξει έδαφος για περαιτέρω συνεργασία. Ή αν δοθούν ξανά δανεικοί.
Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές τόσο στον προγραμματισμό όσο και στο διοικητικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified