Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Η επόμενη μέρα

Στην προπόνηση επέστρεψαν σήμερα Κυριακή οι παίχτες του ΑΠΟΕΛ, μετά τον χθεσινό αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο Δευτέρα το τεχνικό τιμ θα τους δώσει ρεπό για να πάρουν σημαντικές ανάσες από τα συνεχή παιχνίδια.

Οι Μπενασούρ και Χιώτης ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ο πρώτος φαίνεται ότι δεν θα προλάβει τον επόμενο αγώνα με τον ΑΟΑΝ, την ερχόμενη Δευτέρα. Θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του την Τρίτη για να ξέρει ο προπονητής του αν θα υπολογίζεται ή όχι. Οι πιθανότητες πάντως δεν είναι με το μέρος του.

Αντίθετα, φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά ο Αλωνεύτης που κλήθηκε και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Όλα δείχνουν ότι θα προλάβει τον επόμενο αγώνα.  Επίσης, ο Τζιώλης έφυγε για την Αθήνα για τις υποχρεώσεις που έχει με την Εθνική Ελλάδος.

Στα του χθεσινού αγώνα, η νίκη όπως είπε και ο Γιοβάνοβιτς χθες ήταν πολύ σημαντική λόγω των διαφόρων προβλημάτων που υπήρχαν. Επανήλθε η ηρεμία και υπάρχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία ενόψει των υπόλοιπων υποχρεώσεων, όπου το ΑΠΟΕΛ θα δώσει τα πάντα για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή.

Στα συν είναι και η επάνοδος του Ολιβέιρα μετά από αρκετό καιρό. Ενώ, ο Καρυπίδης ήταν στην αποστολή και πλέον μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει.

Μάλιστα, ο Μπέκμαν που δεν τα πήγε και πολύ καλά τις πρώτες φορές που έπαιξε, χθες στο τελευταίο εικοσάλεπτο που αγωνίστηκε ήταν πολύ θετικός. Έδειξε πως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής γιατί έχει πολλά να προσφέρει. 

Επίσης, στα θετικά, είναι και το αγωνιστικό ντεμπούτο του Μπιτόν. Πέντε λεπτά αγωνίστηκε και κατάφερε να σκοράρει, μπαίνοντας με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας του ομάδας.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στον επόμενο αντίπαλο που είναι με τον ΑΟΑΝ εκτός έδρας. Παιχνίδι σίγουρα δύσκολο, γιατί όπως έδειξε και χθες κόντρα στην ΑΕΛ, η Αγία Νάπα δεν είναι για να την υποτιμάς. 

Τέλος, αύριο θα αποφασίσει η διοίκηση αν θα εξαγοράσει ή όχι την ποινή κεκλεισμένων για τον αγώνα της μεθεπόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό. Όπως φαίνεται, επικρατεί η άποψη του να μην εξαγοραστεί, για να μην αδυνατίσει και η προσπάθεια που καταβάλλεται για να μην τιμωρούνται οι ομάδες για άναμμα φωτοβολίδων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified