Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ατομικά Μπενασούρ και Χιώτης

Στην απουσία των διεθνών, εφτά στο σύνολο, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τηνΑγία Νάπα (Δευτέρα 11/02, 19:00), μετά και το χθεσινό ρεπό.
Οι Τζιόλης (Εθνική Ελλάδας) και Κίσσας, Αντωνιάδης, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Αλεξάνδρου και Σολωμού ( Κύπρος), προπονούνται με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δουλεύει στις προπονήσεις με ότι έχει στη διάθεση του.

Στο μέτωπο των τραυματιών, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, Μπενασούρ και Χιώτης συνέχισαν να προπονούνται ατομικά με τρεξίματα στο γήπεδο.

Ο Μπενασούρ δεν προλαμβαίνει ούτε τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ίσως χρησιμοποιήσει σε ρόλο οργανωτή τον Μπέκμαν ο οποίος θα έχει σημαντικό ρόλο και στα στημένα (φάουλ και κόρνερ).
 Για έκτη φορά Δευτέρα
Στο μεταξύ στις τάξεις των γίλων και οπαδών του ΑΠΟΕΛ υπάρχει δυσαρέσκεια από το γεγονός ότι ένας ακόμα αγώνας της ομάδας για το πρωτάθλημα, αυτός με την Αγία Νάπα θα γίνει Δευτέρα που είναι εργάσιμη γεγονός που δυσκολεύει τον κόσμο πόσο μάλλον όταν είναι εκτός Λευκωσίας.

Είναι η 6η φορά φέτος που ο ΑΠΟΕΛ θ’ αγωνιστεί για το πρωτάθλημα την Δευτέρα αντί το Σαββατοκυρίακο, οι περισσότερες από κάθε άλλη μεγάλη ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified