Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Θέλει όλα τα «τόξα» στη φαρέτρα

Eυκαιρία ξεκούρασης, ώστε η ομάδα να μπει με όλες τις δυνάμεις της στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, είναι το διήμερο που ακολουθεί στον ΑΠΟΕΛ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παραχωρεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για την Κυριακή (17/02) και την Δευτέρα (18/02).
Η προπόνηση του Σαββάτου (16/02) πρόσθεσε άλλους δύο ποδοσφαιριστές στη λίστα με τους τραυματίες, καθώς οιΣέρτζιο και Κλουκόφσκι δεν συμμετείχαν στο δίτερμα που πραγματοποίησε – μέρος έλαβε από τη δεύτερη ομάδα οΒασιλείου.
Ο πρώτος ένιωσε σφίξιμο στο δικέφαλο, με τις πρώτες ενδείξεις να μην «μιλάνε» για κάτι σοβαρό, ενώ ο δεύτερος ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι προληπτικά δεν πήρε μέρος.
Οι περισσότερες σκέψεις γίνονται για τους Αλωνεύτη και Τζιόλη, αφού με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική του ευθεία, είναι σημαντικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει όλα τα σημαντικά «τόξα» στη φαρέτρα του.
Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής  βρίσκεται αρκετό διάστημα εκτός και το θέμα, πέραν από την πλήρης αποθεραπεία του, να βρεθεί και σε καλή φυσική κατάσταση, καθώς για διάφορους λόγους παρουσιάζεται αρκετά καταπονημένος.
Όσον αφορά στον Τζιόλη, δεν φαίνεται να είναι σοβαρό το πρόβλημα, και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη (19/02), με την επιστροφή στις προπονήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified