Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Φοίβος (όλα πιθανά)

Σημαντική η συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί Σημερα
Μπορεί το βράδυ του Σαββάτου (26/01) ο Φοίβος Ερωτοκρίτου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΑΠΟΕΛ να ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τον προεδρικό θώκο των γαλαζοκίτρινων, όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, ενόψει της συνεδρίας του διοικητικού συμβουλίου που ορίστηκε για το απόγευμα της Δευτέρας (29/01).Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκίτρινων θα αναφέρει στη συνεδρία τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν σχετίζεται μόνο με την απαίτηση των οπαδών, αλλά και γιατί νιώθει απογοητευμένος από τη στάση κάποιων συνεργατών του.
Όπως και να έχει, από την ώρα της γνωστοποίησης της παραίτησης του Φοίβου Ερωτοκρίτου, ο ίδιος δέχεται έντονες πιέσεις, ώστε να αναθεωρήσει και να παραμείνει στην προεδρία μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν.
Ανάμεσα σε αυτούς που υποστηρίζουν την παραμονή του στην προεδρία της εταιρείας μέχρι τον Μάιο, είναι και η ηγεσία του σωματείου, με τον πρόεδρο Χριστόφορο Ποταμίτη να τάσσεται υπέρ του σκοπού αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως ανάφερε, εάν δηλαδή ο Φοίβος Ερωτοκρίτου εμμένει στην απόφασή του, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, κάτι που ήταν και η απαίτηση των οργανωμένων οπαδών.
Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μεταφέρθηκε η συνεδρία που ήταν ορισμένη να διεξαχθεί μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (27/01) για την επομένη, δηλαδή να γίνει τη Δευτέρα (28/01).
Εξ όσων μαθαίνουμε είναι πολύ πιθανόν τελικά ο Φοίβος Ερωτοκρίτου να παραμείνει πρόεδρος. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τη στήριξη που θα λάβει από τους συνεργάτες του στη συνεδρία. Αν τελικά εμμείνει στην απόφασή του τότε στον ΑΠΟΕΛ θα πάνε στο επόμενο βήμα.
Τα πάντα είναι ανοικτά, αφού οι εξελίξεις τρέχουν και το καθετί παίζει το δικό του ρόλο. Έτσι, η συνεδρία είναι σημαντική για να καταδείξει το τι μέλλει γενέσθαι στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ και κατά πόσον θα παραμείνει στην προεδρία ο Φοίβος Ερωτοκρίτου.
Εάν επιμείνει στην απόφασή του, τότε αναμένεται να οριστεί προσωρινός πρόεδρος και να οριστεί γενική συνέλευση για την εκλογή της νέας διοίκησης, που δεν αποκλείεται να προκύψει και μετά το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified