Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί»

Δηλώσεις του Γκουστάβο Μαντούκα φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, με τον Βραζιλιάνο άσο να αναφέρεται στο προσεχές παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, να στέλνει τις ευχές του στον Ατόρνο αλλά και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Για την Νέα Σαλαμίνα θέλω να πω ότι είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, ένας ακόμη τελικός, όπως όλοι οι αγώνες που έχουμε μέχρι το τέλος. Είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς γιατί είναι στην έδρα μας, αλλά δεν θα έχουμε τους φιλάθλους μας που μας βοηθούν σε κάθε αγώνα. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας και να μην ξεχνάμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι για εμάς. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη, έπαιξε καλά στο τελευταίο παιχνίδι, είχαμε διάθεση και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να στείλω την αγάπη όλη της ομάδας στον Άλντο Αντόρνο, του ευχόμαστε να επανέλθει σύντομα και να είναι το συντομότερο μαζί μας, γιατί τον χρειαζόμαστε.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την βοήθειά του. Αυτές τις μέρες, πιστεύω ότι ήταν απογοητευμένοι με εμάς λόγω του κακού αποτελέσματος με την ΑΕΛ, είμαστε κι εμείς απογοητευμένοι με κάποια άσχημα αποτελέσματα. Κι εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε αυτό το πρωτάθλημα για εμάς, για την ομάδα μας και για τους φιλάθλους μας. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί και πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified