Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ένας άλλος Ιβάν

trisko-front
Μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη μαζί με τον Σκοπιανό επιθετικό της ομάδας μας Ιβάν Τρισκόφσκι . Με τον Ιβάν είχαμε χθες μία πολύ ευχάριστη συνομιλία όπου τον πετύχαμε λίγες μέρες πριν να αναχωρήσει για το εξωτερικό όπου θα λάβει μέρος σε φιλικούς αγώνες με την Εθνική ομάδα της χώρας του.


Ιβάν, θεωρείς ότι οι φετινές σου εμφανίσεις με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ ανέβασαν τις μετοχές σου και σε εθνικό επίπεδο;
Κοιτάξτε, αγωνιζόμουν με τα χρώματα της Εθνικής και πριν τα φετινά παιγνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εμπειρίες που αποκτήσαμε όλοι από αυτά τα παιγνίδια είναι μοναδικές και βοήθησαν τόσο εμένα αλλά και τους συμπαίκτες μου σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σε αυτή τη διοργάνωση το επίπεδο είναι πάρα πολύ ψηλό και ο κάθε ποδοσφαιριστής δίνει ότι έχει και δεν έχει. Έχουμε όλοι υπερβάλει εαυτούς και απ ότι φάνηκε οι κόποι μας δεν πήγαν χαμένοι.
Ποια είναι η γνώμη σου για τον συμπαίκτη σου στην Εθνική Γκόραν Πάντεφ; Θα ερχόταν ένας τέτοιος παίκτης στον ΑΠΟΕΛ;
Ο Πάντεφ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Σκεφτείτε μόνο ότι είναι μόλις 27 χρονών, αγωνίζεται στην Ιντερ ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Εθνική Σκοπίων. Όσο για το ενδεχόμενο να έρθει στον ΑΠΟΕΛ, είναι πολύ απομακρυσμένο. Τουλάχιστον προς το παρόν. Ισως στο μέλλον, ποτέ δε ξέρεις...
Ivan Triskofski
Και τώρα διακοπές ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο;
Ούτε και φέτος θα κάνουμε διακοπές απ’ ότι φαίνεται (γέλια). Έχουμε 2 φιλικά παιγνίδια στις 26 και 29 Μαίου, εναντίων της Πορτογαλλίας και της Αγγόλας ενώ λίγες μέρες μετά ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας.
Τι θα έλεγες εάν ο ΑΠΟΕΛ σου πρότεινε από τώρα ανανέωση συμβολαίου;
Από την πρώτη μέρα που ήρθα σε αυτή την ομάδα κατάλαβα ότι έκανα την πιο σωστή επιλογή. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος στον ΑΠΟΕΛ, ενώ εδώ έγιναν πραγματικότητα όνειρα ζωής όπως για παράδειγμα η ευκαιρία που είχα να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο αφορά την ερώτηση σας για ανανέωση συμβολαίου, σας διαβεβαιώ ότι με τα όσα έχω ζήσει εδώ δε θα είχα πρόβλημα να μείνω και για 100 χρόνια (γέλια).
ιβαν τρισκοφσκι ΑΠΟΕΛ - αελ
Ποια ομάδα κατά την άποψη σου είναι φαβορί για να κερδίσει το Euro;
Το φαβορί είναι σίγουρα η Ισπανία. Έχουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους να αγωνίζονται στις 2 καλύτερες ομάδες του κόσμου, ωστόσο εάν υπήρχε μία ομάδα που θα μπορούσε ίσως να τους κτυπήσει θα έλεγα η Γερμανία.A
Θεωρείς ότι με την πείρα που έχουμε πλέον είναι εύκολη η πρόκριση στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ;
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως «εύκολη» πρόκριση. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα και κανείς δεν πρόκειται να σου χαριστεί. Άστε που φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ υπάρχουν αρκετά καλές ομάδες. Σίγουρα οι εμπειρίες που αποκτήσαμε από το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι σημαντικές αλλά σε καμία περίπτωση δε είμαστε σε θέση να υποτιμούμε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό θα σήμαινε αυτοκτονία για την ομάδα.
Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς μας ενόψει της νέας σεζόν;
Η στήριξη η οποία είχαμε φέτος από τον κόσμο ήταν απίστευτη. Μας έσπρωξε σε πάρα πολλά παιγνίδια, ενώ υπήρχαν στιγμές που πραγματικά νοιώθαμε ότι ήταν μέσα στο γήπεδο. Ειδικά στην Ευρώπη δε νομίζω να υπάρχουν αλλού τέτοιοι οπαδοί. Σε όποια έδρα και να παίζαμε φέτος την έκαναν δική τους. Το συναίσθημα να τους βλέπεις από το γήπεδο είναι κάτι το φανταστικό. Όσο για την απώλεια του πρωταθλήματος πιστέψτε με, όλοι οι ποδοσφαιριστές στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Να μείνουν ήσυχοι όμως και να ξέρουν ότι τη νέα χρονιά θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψει το τρόπαιο εκεί που πρέπει.
trisko4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sxoliaste eleuthera to kathe athro pou dimosievo stin selida kai pite kai esis fili apoelistes an afta pou sivenoun stin omada mas voithoun na pame mprosta san silogos alla kai oti dipote allo thelete na anaferete gia to sigkekrimeno kathe fora athro.euxaristoume gia tin simparastasi sas kai na isaste sigouri pos tha sinexisoume kato apo aftes tis sithikes (oikonomiki krisi) na sas enimeronoume gia to apoelin mas.

Ποιά Ομάδα πιστεύετε πως θα ειναι αντιπαλος μας στο Γ Προκριματικό Γύρο του Champions League

APOEL FC 0-1 PAOK FC (Στιγμιότυπα - Highlights)

Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θα μου λείψουν οι Πορτοκαλί»

ORANGE ΕΙΔΙΣΗΣ


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.
Powered by Blogger Gadgets
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified